aradon.ro Web analytics

Concursuri pentru șefi la Poliția Arad

Concursuri pentru șefi la Poliția Arad

IPJ Arad organizează concursuri pentru ocuparea unor funcții de șefi serviciu, șef poliție comunală și pentru ocuparea a două funcții de adjuncți.
Scris de Ioana Costas - IPJ Arad organizează concursuri pentru ocuparea unor funcții de șefi serviciu, șef poliție comunală și pentru ocuparea a două funcții de adjuncți.

ARAD. Se caută șefi la Serviciul Rutier și Poliția Comunală Vladimirescu și adjuncți la Poliția Municipiului Arad și la Secția 2 Poliție. Iar pentru ocuparea acestor funcții, Inspectoratul de Poliție Județean Arad va organiza mai multe concursuri care se vor desfășura în luna august la sediul unității de pe strada Vârful cu Dor. Concursul pentru ocuparea funcției de șef Serviciu Rutier va avea loc în 27 august, comisarul șef Daniel Borta fiind singurul înscris la examen, potrivit ar.politiaromana.ro. Ofițerul a fost împuternicit la începutul acestui an, pentru o perioadă de 6 luni, ca șef al Serviciului Rutier, după ce fostul șef al serviciului, comisarul șef Dorin Goilean, s-a pensionat.
În 21 august va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de șef poliție comunală II la Poliția Comunală Vladimirescu, singurul înscris pentru susținerea examenului fiind inspectorul de poliție Bogdan Sita. Concursurile pentru ocuparea funcțiilor de adjunct șef la Poliția Municipiului Arad și adjunct șef secție la Secția 2 Poliție vor avea loc în aceeași zi, 28 august. La concurs s-au înscris comisar șef Marcel Călin Chițu pentru funcția de adjunct șef la Poliția Municipiului Arad și comisar șef Petru Tamaș pentru ocuparea funcției de adjunct șef secție.
Potrivit ar.politiaromana.ro, concursurile vor consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale (înregistrat audio-video) elaborate din  tematica şi bibliografia de concurs, întocmită prin grija Comisiei de Concurs. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

Și pentru funcția de adjunct al șefului inspectoratului urmează să se organizeze concurs după ce comisarul șef Cezar Șerbănică a fost deja împuternicit de două ori, câte șase luni, în această funcție.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Vrea tren gratuit până în Odessa
  Europarlamentarul Gheorghe Falcă susţine extinderea programului Discover EU pe relaţia Iaşi-Chişinău-Odessa. 6

  Local

  O scrisoare spre fericirea copiilor din centrele de plasament din Arad!
  Două tinere și-au propus să transforme în daruri cererile din scrisorile adresate lui Moș Cărciun de către 40 de copii din centrele de plasament din Arad.

  Local

  FALCĂ: „Europa are în față cea mai mare provocare: redresarea între o criză sanitară și cea energetică”
  Europarlamentarul Gheorghe Falcă detaliază, într-un interviu, direcțiile care vor fi susținute prin bugetul Uniunii Europene și în ce vor consta planurile de reziliență și redresare. 12

  Local

  „Priveghi” pentru stațiunea Moneasa
  Perla Munților Apuseni, stațiunea balneoclimaterică Moneasa, pare să-și trăiască de ani întregi, în lipsa oricărei oferte, ultimele zile de viață.   12

  Mapamond

  Slovenia supendă temporar vaccinarea cu serul Johnson & Johnson, în urma decesului unei tinere
  Tânăra de 20 de ani a decedat din cauza unei complicaţii rare. Slovenia vrea să oprească permanent vaccinarea cu Johnson & Johnson şi AstraZeneca. 13

  Mapamond

  Germania a înregistrat miercuri cel mai mare număr zilnic de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 9 luni
  Germania a raportat miercuri cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus de la jumătatea lunii februarie, în timp ce spitalele au avertizat că ţara ar putea avea 6.000 de persoane la terapie intensivă până la Crăciun, peste vârful înregistrat iarna trecută, anunţă Reuters. 31

  ARADON Sport local

  Bronz pe tatami la Cupa Spartan din Serbia
  SUBOTICA. Ultima competiţie a anului la care au luat startul judoka de la CS Municipal Arad (sensei Dorin Drimbe) a fost Cupa Spartan, competiţie cu caracter internaţional rezervată categoriilor U11,13 şi 15.

  România

  Bancnota de 20 de lei a intrat în circulație de astăzi
  Bancnota de 20 lei a intrat oficial în circulaţie. Este prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. Noua bancnotă intră în circulaţie de astăzi prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României, cu ocazia efectuării plăţilor în numerar către instituţiile de credit/Trezoreria Statului. 8

  Local

  Covid Arad: 64 de cazuri, în 24 de ore
  Datele Direcției de Sănătate Publică Arad arată că în 24 de ore, de marți până miercuri, au fost înregistrate în județ 64 de cazuri noi de Covid-19.  33

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.