aradon.ro Web analytics

Consultare pe benzinăria senatorului Pistru

De Diana Dutu

Consultare pe benzinăria senatorului Pistru

Investiţia va fi amplasată pe DN69, la al doilea sens giratoriu de la ieşire din Arad spre Timişoara.
Scris de Diana Dutu - Investiţia va fi amplasată pe DN69, la al doilea sens giratoriu de la ieşire din Arad spre Timişoara.

ARAD. După ce, în primăvara acestui an, şi-au anunţat intenţia de a construi o benzinărie la ieşirea din Arad spre Timişoara, Geanina şi Eusebiu Pistru au intrat într-o nouă etapă în ceea ce priveşte investiţia.

Amplasamentul este situat în teritoriul administrativ al Municipiului Arad, la 1 km sud față de intravilanul Municipiului Arad, la sud-vest față de sensul giratoriu de urcare/ coborâre de pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Timișoara (mai exact, pe al doilea sens giratoriu existent pe DN 69 Arad – Timișoara) şi constă dintr-o suprafaţă de 2.805 mp de teren cu folosinţă «arabil în extravilan»” – se arată în Memoriul de prezentare a investiţiei. Accesul carosabil la incintă se poate realiza direct dinspre DN 69, prin racord la carosabilul acestuia, iar ieșirea poate fi asigurată direct, în breteaua de coborâre de pe A1.

În apropiere, la primul sens giratoriu de la ieşirea din Arad spre Timişoara, există deja două stații de distribuție carburanți (Gazprom și OMV), amplasate de-o parte și de cealaltă a sensului giratoriu de urcare pe autostradă atât înspre Timișoara, cât și înspre Nădlac.

Benzinărie, restaurant, cafenea

Intervenţiile urbanistice pe amplasament se referă la schimbarea destinației existente, din teren agricol în extravilan în zonă cu funcțiune comerț și servicii în intravilan și mobilarea zonei propuse spre reglementare cu o stație distribuție carburanți și spații conexe, în regim maxim de înălțime P+1 și amenajarea incintei.

Clădirile propuse vor fi destinate activității de distribuție carburanți și comerț, alimentație publică (mic restaurant, cafenea etc.) și constau în clădiri principale și copertină. În jurul construcţiilor propuse se vor realiza alei pietonale. În incintă, prin specificul activităților propuse, va fi amenajată o platformă carosabilă unitară și de parcare autovehicule clienți și angajați. Zona liberă din jurul clădirilor și platformelor, având o pondere de minim 10,00% din suprafaţa terenului, va fi amenajată ca zonă verde” – se detaliază în documentaţia urbanistică.

Informare şi consultare

Planul Urbanistic Zonal „Construire benzinărie DN 69/E 671 Arad-Timișoara” poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Arad, Serviciul Dezvoltare Urbană şi Protejare Monumente, camera 49, până la 27 octombrie 2021, în zilele lucrătoare, între orele 8.00–11.00. Observaţiile pot fi transmise în scris la sediul Primăriei (B-dul Revoluţiei nr.75), Serviciul Relaţii cu Publicul, până la aceeaşi dată.

 

24 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Mardare says:

  Pistru asta s-a pricopsit la Arad.Dintr-un biet tinichigiu, a ajuns mare om de afaceri, dealer FORD, de unde a vandut toate gunoaiele de masini neperformante Consiliului Judetean Arad, Consiliului Local Arad si institutiilor si Societatilor comerciale subordonate acestora, bineinteles din postura de om politic influent in Arad.Sotia dumnealui , la fel.Asta este Aradul.Ne meritam soarta, Falca, Cionca, Bibart, Pistru, Coldea etc.Ei prospera , populatia Aradului trage ponoasele cu saracia, bolile,neajunsurile ,etc

 2. Mardare says:

  Pistru asta s-a pricopsit la Arad.Dintr-un biet tinichigiu, a ajuns mare om de afaceri, dealer FORD, de unde a vandut toate gunoaiele de masini neperformante Consiliului Judetean Arad, Consiliului Local Arad si institutiilor si Societatilor comerciale subordonate acestora, bineinteles din postura de om politic influent in Arad.Sotia dumnealui , la fel.Asta este Aradul.Ne meritam soarta, Falca, Cionca, Bibart, Pistru, Coldea etc.Ei prospera , populatia Aradului trage ponoasele cu saracia, bolile,neajunsurile ,etc

 3. Catalin says:

  E bine ca stim unde e situata si mai ales a cui este. Ca sa nu intru in veci acolo.
  Benzinarie facuta din banii castigati din salarii de bugetari portocalii si acum galbeni, trazni-i-ar focul de ticalosi ordinari

 4. Jaja says:

  Sa verifice Dna toate veniturile celor 2

  • Galatus says:

   Dacă justitia era oarba cei doi erau demult incarcerati. Dar cum justitia trage cu ochiul la ban, astazi sint văzuți drept zeii orașului acește hoituri.

 5. Sassss says:

  Mare jegos pistru asta . Dar nici cu aialalti nu mi-e rusine . Ghilotina . Asta merita toti.

 6. Vecin cu Sărăcia says:

  Ia veniti la Zăbrani să vedeți acolo o suită de retardați care conduc instituții publice având in administrare tot felul de case care sunt în jurisdicția Consiliul Local vorbesc acolo de persoane care într-adevăr au probleme psihice probleme de sănătate grave și sunt lăsate să lucreze cu tot felul de situati hilare a unor grupuri școlare de copiii cu tot felul de situații din acestea in care nu se găsesc angajați de o siutuție psihică nu foarte retrograda si infailibila la disprețul afișat fata de copii si fata de situația dezastruoasa a angajaților care au depășit limita de uzura psihică si fizica .Așteptăm sa se sesizeze organele de inspecție școlare si chiar poliția locala

 7. sattan 666 says:

  auzi gunoiul?

 8. sattan 666 says:

  nuj il juganeste nimeni pe cacatul asta?

 9. Vecin cu Sărăcia says:

  Ia veniti la Zăbrani să vedeți o suită de retardați care lucrează in instituții publice având in administrare tot felul de case care sunt în jurisdicția Consiliul Local Arad si a localități ,vorbesc de persoane care într-adevăr au probleme psihice ,probleme de sănătate grave și sunt lăsate să lucreze cu tot felul de situati hilare a unor grupuri defavorizate școlare de copiii cu tot felul de situații din acestea in care nu se găsesc angajați de o siutuție psihică nu foarte retrograda si infailibila la disprețul afișat fata de copii si fata de situația dezastruoasa a angajaților care au depășit limita de uzura psihică si fizica .Așteptăm sa se sesizeze organele de inspecție școlare si chiar poliția locala.Probabil si cei in cauz ar trebui sa depaseasca momentul jenant si chiar oribil si sa se recalifice pe o nisă de munca care sa le reabiliteze sănătatea si psihicul nu ar fi o supărare sau jena de nerecunoscut,

 10. ahahaha says:

  IAR SE OFTICA TARANII DE ARAD FAC SPUME !

 11. Iordache Iulian says:

  Mai ocupi si functie de director la Compania de Apa , nu iti ajunge cat ai furat tu si cu sotul tau ?Te vezi o magnata a Aradului !

 12. ARADON Sport local

  Haţegan, delegare de top în Champions League!

  ARADON Sport local

  Fotbal – Liga 3, etapa 15
  Rezultate: CSC Dumbrăviţa – Lunca Teuz Cermei 1-0, Progresul Pecica – CSC Ghiroda 0-3, Avântul Periam – Şoimii Lipova 1-2, Frontiera Curtici – Pobeda Star Bîşnov 1-2, Crişul Chişineu Criş – a stat.

  ARADON Sport local

  Șoimii Șimand și-a consolidat locul secund după turneul doi
  Formația arădeană a câștigat două meciuri și a pierdut la două goluri cu liderul neînvins.

  Local

  Cel de-al doilea tânăr bănuit de comiterea crimei de la Șagu, prins de polițiști
  Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că duminică seara, polițiștii l-au depistat pe raza localității Gelu, județul Timiș, pe bărbatul de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. 1

  ARADON Sport local

  Dan Cuedan: „Eu îmi doresc să câștig play-out-ul”
  Antrenorul lui Piroș așteaptă întăriri în toate compartimentele pentru partea a doua a sezonului.

  UT Arad

  Haz de necaz după furăciunea cu FCSB
  Fostul mare arbitru român Adrian Porumboiu explică hoția de pe Arena Națională. 9

  România

  Românii întorși din țări din afara UE, inclusiv vaccinați, obligați să prezinte un test PCR
  La finalul unei ședințe, care a durat aproximativ 4 ore, autoritățile au decis să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ PCR efectuate cu maxim 48 de ore înainte de intrarea în România și carantină obligatorie pentru sunt nevaccinați. 8

  Local

  Teatrul Vechi în momentul „zero” al salvării sale
  Societatea civilă solicită, într-o scrisoare deschisă, punerea pe ordinea de zi în CLM a protocolului privind „destinul” Teatrului Vechi.

  Local

  Fără tramvaie în centru. Un tramvai a rupt firele de curent
  Un tramvai a rupt, luni dimineață, firele rețelei de contact, în fața Primăriei Municipiului Arad. Circulația tramvaielor este blocată în acest moment. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.