aradon.ro Web analyticsDe la 2.80, la 4.80. Rezultate finale pentru directorii școlilor

De Eugen Rogojan

De la 2.80, la 4.80. Rezultate finale pentru directorii școlilor

Au fost publicate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.
Scris de Eugen Rogojan - Au fost publicate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.

Inspectoratul Școlar Județean a publicat atât rezultatele la proba interviului, după contestații, cât și rezultatele finale, cu notele obținute la proba scrisă, la interviu, respectiv media fiecărui candidat. În continuare, în ciuda faptului că este vorba despre funcții publice de conducere, numele candidaților sunt anonimizate.

Conform rezultatelor publicate, la proba interviului au fost depuse patru contestații, de către candidații pentru posturile de director de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Școala Gimnazială Secusigiu și Grădinița P.P. Piticot, respectiv postul de director adjunct de la Școala Gimnazială Nr.2 Pecica. Acesta din urmă a obținut nota 7.20 în urma reevaluării probei de interviu, astfel că a fost declarat admis. Candidatul pentru funcția de director de la PP „Piticot”, care obținuse cea mai mică notă din județ la interviu, 2.80, a reușit să obțină după reevaluare nota 4.80.

Rezultatele finale publicate de Inspectoratul Școlar Județean Arad arată că din cei 45 de candidați înscriși, 6 s-au retras după ce au susținut proba scrisă, iar unul pur și simplu nu s-a prezentat la proba interviului. Alți 4 au fost declarați respinși. Astfel, din totalul de 45 de candidați înscriși, 33 au fost declarați promovați și vor prelua funcțiile de conducere pentru care au candidat. Cea mai mare medie a fost obținută de candidatul pentru postul de director adjunct al Liceului Teoretic „A.M.Guttenbrunn” Arad – 9.60. Doar patru candidați au avut medii mai mari de 9, în timp ce 25 de candidați au avut note între 8 și 8.99, restul având între 7 și 7.99.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  ARADON Sport local

  Salbă de medalii pentru atleții arădeni la „Naționale”
  Luchianov, Coman, Both, Vidrea, Severin și Oriaku au fost pe podium la CN de seniori și U23 pentru cluburile arădene.

  România

  Comisia Europeană aprobă o schemă de ajutoare de 60 milioane de euro pentru transportatorii rutieri români
  Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutoare a României cu o valoare de 60,7 milioane euro (300 milioane lei) pentru sprijinirea întreprinderilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia. 1

  Mapamond

  Guvernul scoţian vrea să organizeze un vot pentru independenţă în octombrie 2023
  Prim-ministrul scoţian Nicola Sturgeon a anunţat marţi planurile pentru organizarea unui al doilea referendum privind independenţa Scoţiei în octombrie anul viitor, promiţând că va lua măsuri legale pentru a asigura desfăşurarea votului dacă guvernul britanic va încerca să îl blocheze, scrie Reuters.

  România

  Încă trei cazuri de variola maimuței în România
  Ministerul Sănătății a anunțat că pe teritoriul României au fost confirmate încă trei cazuri de variola maimuței. Toți pacienții sunt din București. 1

  România

  Premierul anunţă că depozitele de gaz ale României sunt la 41% din capacitate
  Premierul Nicolae Ciucă a anunţat marţi că depozitele de gaz ale României sunt în prezent la 41% din capacitate, dar că procentul va ajunge la 80% până la 1 noiembrie.

  Local

  Încă o investiție ratată de Arad: STIHL investește 125 de milioane de euro la Oradea
  Managementul bun al orașului Oradea și județului Bihor dă, din nou, roade. Dar și o lecție Aradului, despre cum ar trebui tratați potențialii invetitori. 5

  Local

  18 noi cazuri de Covid, în ultimele 24 de ore, la Arad
  Cazurile de Covid-19 sunt din nou în creștere, atât la nivel național, cât și european.

  Local

  Nu le pasă de nimic
  O lună, două sesizări, o amendă, o promisiunea ratată şi bălăriile cresc pe mai departe în Micălaca 300, în vecinătatea supermarketului Supeco. 1

  Advertorial

  Tipuri de salam mai puțin cunoscute, dar care merită atenția ta

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.