aradon.ro Web analytics

DN 7, inchis doar pentru TIR-uri

Doar camioanele de marfă vor avea restricţii de circulaţie pe DN7 între Vladimirescu şi Arad, autoturismele putând folosi drumul.
Scris de Alin Gherasim - Doar camioanele de marfă vor avea restricţii de circulaţie pe DN7 între Vladimirescu şi Arad, autoturismele putând folosi drumul.

După ce a anunţat închiderea DN 7 pe tronsonul Vladimirescu-Arad pentru două zile, respectiv 18-20 august, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a revenit cu un nou comunicat prin care anunţă că traficul pe DN 7 va fi deviat până în luna octombrie a acestui an. Iar varianta de ocolire trece din Vladimirescu pe DJ 682 C, spre DJ 709 (drumul Şiriei) şi, mai departe, până la centură.

Dacă, în primă fază, CFR a solicitat primele două zile de restricţii pentru lucrări la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată, acum sunt implicaţi mai mulţi factori şi mult mai multe zile. Ioan Balint, directorul secţiei din Arad a Drumurilor Naţionale, a declarat că restricţia a fost impusă ca urmare a demarării lucrărilor la trecerea peste linia de tramvai de la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Şiriei, din municipiul Arad.

„Ţinând cont de faptul că trecerea peste liniile de tramvai se va realiza cu beton armat, este nevoie de o perioadă mai mare de timp în care circulaţia traficului greu să fie deviată”, ne anunţă Balint.

Liber la autoturisme

Autoturismele nu au, însă, nicio restricţie de circulaţie pe DN 7. „Autoturismele nu se supun restricţiei. Acestea pot circula între Vladimirescu şi Arad pentru că au voie să intre în oraş. În schimb, vehiculele de transport marfă au interdicţie de intrare în oraş”, ne mai informează Ioan Balint.

Aşteaptă pasajul

Întrebat ce alte lucrări se vor desfăşura în aceste două luni de zile, şeful Drumurilor Naţionale, secţia Arad, a spus că „cei de la Confort, care au câştigat licitaţia pentru realizarea pasajului peste calea ferată din zona Micălaca, ar putea să vină şi să se apuce de treabă. Noi aşteptăm să îşi onoreze contractul. Mai ales că acum, timp de două luni de zile, nu vor fi deranjaţi de traficul greu”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  22 de cetăţeni străini opriți din drumul ilegal către Spațiul Schengen
  Poliţiştii de frontieră arădeni  au depistat 22 de cetăţeni din Pakistan și Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare sau pe jos.

  Local

  Coroane depuse de Ziua Națională
  Pentru al doilea an, Aradul este lipsit de parada militară din centrul orașului, cu ocazia Zilei Naționale a României fiind organizată doar o ceremonie de depunere de coroane la Crucea Martirilor Unirii, din Parcul Eminescu.

  Local

  Ziua Națională, marcată cu „Simfonia spaniolă”
  ARAD. Filarmonica Arad dedică Zilei Naționale a României un concert în care va fi interpretată „Simfonia spaniolă”.

  România

  O nouă firmă de asigurări iese de pe piața de RCA
  Uniqa Asigurări, parte a grupului austriac Uniqa, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de a ieşi de pe piaţa RCA, după ce City Insurance a intrat pe drumul falimentului, iar segmentul RCA a intrat într-o perioadă agitată, cu majorări de tarife. 2

  Local

  Creşă pentru 40 de copii, în Micălaca
  Va fi construită de Compania Naţională de Investiţii, în incinta Grădiniţei PP7 de pe Calea Radnei.

  România

  Tineri arădeni, în maieu prin Parâng
  Doi tineri din Arad au reușit să îi uimească pe salvamontiștii din Parâng, după ce au ales să plece pe munte în maieu. 7

  Mapamond

  Varianta Omicron ar putea să îngenucheze vaccinurile 
  Directorul executiv al Moderna anticipează că vaccinurile existente vor fi mult mai puţin eficiente în combaterea Omicron. Stéphane Bancel a avertizat că va dura mai multe luni până când companiile farmaceutice pot produce la scară largă noi vaccinuri specifice variantei.  12

  Local

  Pistru: „Certificatul nu va îngrădi dreptul cetățenilor la muncă” 
  Senatorul PSD, Eusebiu Pistru susține că certificatul COVID „va fi fundamental diferit de forma discutată până în prezent!”  2

  Local

  Cu Dacia pe liniile de tramvai
  S-a întâmplat marți seara, pe Calea Aurel Vlaicu. Un șofer a ajuns cu mașina pe liniile de tramvai, pe Calea Aurel Vlaicu, după ce nu ar fi acordat prioritate. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.