aradon.ro Web analyticsFinanţele arădene, pe primul loc în regiune la încasări

Finanţele arădene, pe primul loc în regiune la încasări

În luna aprilie 2017, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad a încasat cu 17,58% mai mult decât în aprilie 2016.
Scris de Diana Dutu - În luna aprilie 2017, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad a încasat cu 17,58% mai mult decât în aprilie 2016.

118,11 milioane de lei. Atât a încasat, în luna aprilie a acestui an, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad la Bugetul General Consolidat. Suma încasată este cu 17,58% mai mare decât în luna similară a anului 2016 (în condiţiile în care creşterea pe regiune este de doar 9,4%) şi cu 12,45% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent (11% pe regiune). Potrivit Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, Administrația Finanțelor Publice din județul Arad a obţinut cele mai bune rezultate din regiunea de vest.

Urmare acţiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele patru luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat 37,45 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 10,06 milioane lei, cu 10,19% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Inspecţia Fiscală din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad a efectuat, în primele patru luni ale anului 2017, un număr de 356 acţiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 155,83 milioane lei.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  Meszar anunță că nu va fi nimic spectaculos în noul sezon, chiar dacă vin noii investitori la UTA
  „Va fi continuitate și stabilitate, nicidecum performanțe sportive spectaculoase. Vom avea același buget salarial și pentru anul viitor, precum în acesta! Nu avem petro-dolari, ci bani munciți de parteneri”.

  Local

  Ultimele somaţii pe Mărului
  Au mai rămas de demolat 24 de construcții ilegale pe strada Mărului. Familiile care locuiesc aici și care sunt privite ca ultima piedică în calea modernizării nu vor primi însă alte locuințe.

  Mapamond

  Ryanair avertizează că preţurile zborurilor către Europa vor creşte în această vară
  Preţurile biletelor de avion vor creşte în această vară din cauza cererii mari pentru vacanţele pe plajă în Europa, a anunţat Ryanair.

  Local

  A murit fostul senator arădean Ioan Crețu
  3

  Local

  Zeci de baxuri cu țigări de contrabandă ascunse după lăzi cu mere, la Timișoara
  Captură însemnată a polițiștilor, la Timișoara. Oamenii legii au găsit 75 de baxuri cu țigări de contrabandă într-un autovehicul încărcat cu mere. Marfa ilegală era ascunsă în spatele lăzilor cu fructe. 1

  Local

  Mai bine de jumătate din populația județului s-a autorecenzat
  Direcția de Statistică îi sfătuiește pe arădeni să verifice în platformă, după șapte zile, dacă autorecenzarea a fost validată sau trebuie reluată.

  ARADON Sport local

  Atletico Arad are potențial juvenil
  Două finale jucate și un trofeu câștigat arată că există o rețetă a succesului.

  ARADON Sport local

  Se conturează campioanele din Liga 5

  Local

  Direcția Regională de Drumuri avertizează: se lucrează inclusiv pe autostrada Arad - Nădlac!

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.