aradon.ro Web analyticsRegulament pentru evaluarea anuală a managerilor Teatrului şi Filarmonicii

De Diana Duțu

Regulament pentru evaluarea anuală a managerilor Teatrului şi Filarmonicii

Managerii de la Filarmonică şi Teatru vor fi evaluaţi/Foto: Diana Duțu
A fost stabilit prin decizia Consiliului Local Municipal. Cele două etape de evaluare sunt programate în martie.
Scris de Diana Duțu - A fost stabilit prin decizia Consiliului Local Municipal. Cele două etape de evaluare sunt programate în martie.

ARAD. Bogdan Costea şi Doru Orban se pregătesc de evaluare. Consilierii locali municipali au aprobat, în unanimitate, Regulamentul de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, respectiv la Filarmonica Arad. E vorba de prima din cele trei evaluări la care va fi supus fiecare din cei doi manageri de-a lungul celor trei ani de mandat. Evaluarea anuală a managementului se face pe baza raportului de activitate întocmit de manager. Procedura presupune două etape: analiza raportului de activitate şi susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu (care are caracter public).

Calendar

În cazul managerului Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, prima evaluare se va realiza în perioada 10-14 martie 2022. Depunerea raportului de activitate trebuie să aibă loc în termen de 30 de zile de la termenul stabilit pentru depunerea situațiilor financiare anuale (24.01.2022-31.01.2022). Urmează întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul Comisiei de evaluare. La 10.03.2022 e programată analiza raportului de activitate şi a referatelor-analiză de către Comisia de evaluare, iar la 14.03.2022 – susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu.

În ceea ce priveşte managementul Filarmonicii, prima evaluare se va realiza în perioada 17-21 martie 2022. La fel ca în cazul Teatrului, raportul de activitate trebuie depus în termen de 30 de zile de la termenul stabilit pentru depunerea situațiilor financiare anuale (24.01.2022-31.01.2022). La 17.03.2022 va avea loc analiza raportului de activitate şi a referatelor-analiză de către Comisia de evaluare, iar la 21.03.2022 e programată susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu.

Aducerea la cunoştinţa managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare se va face în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare. Contestaţiile se depun în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului; soluționarea contestațiilor se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor. Rezultatele finale ale evaluării vor fi comunicate prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.

Urmează comisiile

Cei doi manageri vor fi evaluaţi de câte o comisie a cărei componenţă va fi stabilită, prin decizia CLM, în funcţie de specificul instituţiei. Fiecare comisie va fi compusă din reprezentanţi ai autorităţii, în proporţie de o treime, şi din specialişti în domeniul de activitate a instituţiei, în proporţie de două treimi.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Clăparul de la Depeche Mode, Andrew Fletcher, a murit
  Andrew Fletcher, clăpar şi membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani. 1

  România

  A fost prins arădeanul suspectat că și-a ucis iubita. Bărbatul era în zona Gării Velența din Oradea
  Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, a fost prins joi seara în zona Gării Velența.

  Mapamond

  A murit actorul american Ray Liotta. Avea doar 67 de ani
  Actorul american Raymond Allen „Ray” Liotta a murit la 67 de ani, potrivit unui anunţ publicat de Deadline.

  România

  Românii nu vor mai putea alimenta în Ungaria la prețul plafonat
  Începând de vineri, 27 mai, guvernul maghiar nu mai lasă românii să alimenteze la prețul plafonat. 2

  Mapamond

  Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru patru agresiuni sexuale
  Actorul Kevin Spacey, laureat al premiului Oscar, a fost pus sub acuzare, joi, pentru patru agresiuni sexuale împotriva a trei bărbaţi.

  Mapamond

  Întâlnire între președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și premierul Finlandei, la Kiev
  Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit joi, la Kiev, cu premierul Finlandei, Sanna Marin, cu care a discutat despre necesităţile armatei ucrainene în contextul conflictului militar cu Rusia.

  Mapamond

  Rusia pregătește un echivalent rusesc al Oscarurilor
  Regizorul Mikhalkov, pro-Putin, a anunţat că Rusia îşi creează propriul Oscar eurasiatic. 1

  Local

  Zona Liberă Curtici s-a votat , fără scandal, în CJA
  Voturi fără probleme pe bugetul Zonei Libere Curtici, tarifele aplicate și desemnarea a doi noi membri.

  Local

  Încă 1,49 milioane pentru Spitalul de la Căpâlnaș
  Rectificare bugetară pentru acoperirea costurilor de pe șantierul Spitalului de la Căpâlnaș, dar și pentru drumul Sâmbăteni – Ghioroc.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.