aradon.ro Web analyticsUVVG se alătură Academiei Red Hat

UVVG se alătură Academiei Red Hat

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a anunțat că a inceput colaborarea cu Red Hat pentru a forma Academia UVVG Red Hat.
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a anunțat că a inceput colaborarea cu Red Hat pentru a forma Academia UVVG Red Hat.

ARAD. Academia Red Hat este un program de educație open source, implementat pe web și gestionat de web, care este conceput pentru a oferi materiale curriculare la cheie instituțiilor academice pentru a începe și susține un program curricular open source și Linux Academia Red Hat transformă instituțiile academice în centre pentru talente pregătite pentru întreprindere, dotându-le cu formare Red Hat. De mai bine de un deceniu, această Academie a furnizat liceelor și instituțiilor de învățământ superior din întreaga lume, care au tehnologia și mediile de asistență necesare, instrucțiuni practice, curriculum, laboratoare, teste bazate pe performanță și suport pentru instructori. Curriculum-ul web al Academiei Red Hat ajută la crearea de competențe practice prin învățare și testare, bazate pe performanță.

Materialul academic include un curriculum online gratuit pe bază de web labs, cărți electronice și cărți tipărite (versiunea HTML e gratuită), iar E-book şi cărțile pot fi cumpărate prin portalul RHA, administrat de partenerul Red Hat, materialul fiind în permanență actualizat pentru a asigura studenților pregătirea, conform cerințelor de pe piață, după absolvire.

Studenţii UVVG vor primi 50% din toate examenele comerciale la terminarea cursurilor. Acestea includ activități orientate teoriei şi verificări de cunoștințe bazate pe laborator, performanță şi exerciții. Portalul web include cursuri pentru studenți și profesori, iar la final se eliberează certificate de participare la cursuri. Cursurile existente la ora actuală pe platformă sunt: Red Hat System Administration I (RH124); Red Hat System Administration II (RH134); Red Hat System Administration III: Linux Automation (RH294); Red Hat OpenStack Administration I (CL110); Introduction to OpenShift Applications ( DO101); Introduction to Containers, Kubernetes and Red Hat OpenShift (DO180); Red Hat Application Development I: Programming in Java™ EE (AD183); Red Hat Application Development: Implementing Microservices Architectures (DO283).

Suntem încântați că Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad ni se alătură în acest program în creștere al Academiei Red Hat. Pentru a ajuta elevii și studenții să învețe despre tehnologiile și soluțiile Red Hat și să stabilească abilități open source la cerere, lucrăm îndeaproape cu o diversitate de instituții de învățământ”, a declarat Ken Goetz, vicepreședinte, Instruire și atestare globală, Red Hat.

La rândul ei, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a subliniat importanţa acestui parteneriat: „Suntem onoraţi să devenim parteneri ai acestei prestigioase Academii, studenţii şi profesorii Universităţii noastre urmând să beneficieze de materiale curriculare în scopul formării de competențe practice, prin învățare și testare, bazate pe performanță. Academia UVVG Red Hat va fi o platformă care va asigura pregătirea la standarde înalte, conform cerinţelor pieţii”.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Interviu aradon.ro cu Inspector principal de poliție Livia Pescar: „Munca de teren oferă mai multe satisfacții”
  Pe Livia Pescar o știți din presa locală. Cu siguranță, i-ați văzut numele în ziar sau pe site-urile de știri arădene sau la tv. Ea este cea care oferă declarații presei atunci când în Arad au loc evenimente care ajung să fie anchetate de Poliție. Este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad din anul 2021. Recent, inspectorul principal de poliție Livia Pescar s-a întors dintr-o misiune internațională ce a avut loc la Sevilla, Spania, organizată de Biroul Atașatului de Afaceri Interne la Madrid.

  Local

  Curtea, grădinile și parcurile mănăstirii Feredeu, acoperite de o viitură puternică
  Curtea, grădinile și parcurile cunoscutei mănăstiri Feredeu din județul Arad au fost acoperite de o puternică viitură, marți spre seară, venită de pe dealurile din jurul lăcașului de cult.

  Oameni

  Amber Heard este acuzată că a falsificat pozele cu rănile provocate de Johnny Depp
  Avocatul lui Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că a falsificat imaginile cu rănile provocate de fostul ei soţ.

  România

  Meditațiile cu profesorii de la clasă vor fi interzise. Sancțiuni prin lege pentru cadrele didactice
  Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat marți că profesorilor le va fi interzis prin lege să mai facă meditații cu elevii din clasele la care predau. Regula ar putea fi aplicată din anul școlar 2022-2023. Vor exista sancțiuni pentru cadrele didactice care nu o respectă. 2

  Local

  Vrea să afle of-urile locuitorilor din „6 Vânători”
  Viceprimarul municipiului Arad, Ilie Cheşa, ţine să se informeze direct de la cetăţeni în legătură cu problemele din cartier. 

  Local

  „Sanitarii pricepuţi” de la „Moise” vor reprezenta Aradul la faza naţională

  Local

  Expoziţie documentară: Bicentenarul teologiei arădene

  Local

  „Prietenii pompierilor”, calificaţi la faza naţională

  Local

  Un bărbat din Barațca a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul
  Tragedia a avut loc marți, 17 mai, în satul Cuveșdia, comuna Șiștarovăț. Victima efectua lucrări agricole cu tractorul când a avut loc incidentul. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.