aradon.ro Web analytics

ARAD. Trei luni de zile de cursuri la care învaţă cum se lucrează cu copiii. 28 de persoane care lucrează în domeniul medico-social arădean urmează, în perioada 7 octombrie 2014 – 16 ianuarie 2015, cursuri gratuite de calificare pentru meseria de baby-sitter. Cursantele au fost selectate din grădiniţe, din rândul asistenţilor personali ai copiilor cu autism şi ai însoţitorilor unor copii cu handicap.
În sfârșit, Ministerul Învățământului inițiază înființarea școlilor profesionale! În felul acesta se preconizează eliminarea golurilor de pe piața muncii din țara noastră cu cadre specializate în diverse meserii, ca: tâmplar, croitor, electrician, zidar, frizer, coafor, brutar, patiser ș.a., lipsa acestora constituind o adevărată problemă.
Înscrierea în învățământul profesional are loc în luna mai, iar cei care nu intră pot opta pentru liceu.

UT Arad

Greșelile au costat-o pe UTA cu Vojvodina
„Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 1-2 amicalul cu Vojvodina Novi Sad, primind ambele goluri după greșeli individuale. 1

Advertorial

PNL se opune suprataxării
3

Local

Incendiu la un lan de grâu între Horia și Arad. Focul a pornit de la un utilaj agricol
10 hectare de grâu și 5 hectare de miriște au ars în urma incendiului. Focul a pornit de la un utilaj agricol, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 1

UT Arad

Atacantul Postolachi a semnat cu UTA pe trei ani!
1

UT Arad

Fidelitate răsplătită cu autografe de la utişti!

Local

12 intoxicați cu alcool și trei consumatori de substanțe interzise, în weekend, la Urgențe

ARADON Sport local

Felnacul începe acasă aventura din Cupa României

Local

E-mailuri false în numele Fiscului. Nu le deschideți!
2

Local

Fără apă caldă, pe mai multe străzi din centrul Aradului
1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.