aradon.ro Web analytics

Te-ai gândi că în momentul în care un om ajunge într-o funcție publică de răspundere și cu vizibilitate maximă, primul lui gând ar fi să-și ia lângă el cei mai pricepuți consilieri, cei mai buni specialiști pe problemele pe care știe că le va avea de gestionat. Consilieri și specialiști care, fiecare pe partea lui, să dețină mai multe cunoștințe decât personajul cu funcție, dar mai ales să aibă experiența și ascendentul necesar astfel încât să se facă ascultați.

Local

Comasarea, văzută de Falcă. Fifor tace
Comasarea: Falcă ne-a transmis opinia asumată de partid, Fifor nu zice nimic pe subiect.

ARADON Sport local

Pistolarii au ţintit locuri fruntaşe
ARAD. Secția de tir a CS Municipal Arad a fost angrenată în luna februarie în cadrul etapelor cu numerele 2 și 3 din cadrul Campionatului Național de aer comprimat.

Local

POLITIC. USR, PMP și Forța Dreptei merg pe liste comune
Dreapta Unită – adică USR, PMP și Forța Dreptei, va avea candidați comuni la toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Evenimente

Vunk aniversează 30 de ani pe scena Filarmonicii Arad
Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate, trupa Vunk lansează (și) la Arad noul album, „De Luni Până Duminică”.

UT Arad

Transferul lui Cooper a intrat în impas
Jucătorul UTA-ei s-a întors la Arad, asta datorită noului antrenor al iranienilor de la Foolad.

Local

Închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor
Un bărbat a fost condamnat de Judecătoria Chișineu-Criș la închisoare cu suspendare pentru „act sexual cu un minor în formă continuată”. Minora și bărbatul sunt căsătoriți și au împreună un copil. 1

Advertorial

Digitalizarea reduce semnificativ birocrația!
Peste un milion de români s-au programat online pentru obținerea pașaportului pe HUB-ul MAI, la mai puțin de un an de la lansare. Prin această platformă, s-a redus semnificativ timpul de așteptare pentru depunerea documentelor.

Local

Primele bilete de tratament pentru pensionari, din 2024
Deocamdată sunt disponibile locuri doar în staţiunile unde Casa Naţională de Pensii are baze proprii de tratament.

Local

Covăsânţ: se face drum spre Ciocuţă
Cu un milion de lei, se construiesc două poduri şi 100 de metri de drum pentru a scoate circulaţia auto din albia văii.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.