aradon.ro Web analyticsFilmele anului 2017. Top 20 recomandări

Reactualizat la:

Filmele anului 2017. Top 20 recomandări

Reactualizat la:
Am pregătit o listă cu cele mai apreciate filme şi cele aşteptate să apară în 2017.
Scris de Butaru - Am pregătit o listă cu cele mai apreciate filme şi cele aşteptate să apară în 2017.

1. Get Out – horror

În vreme ce Chris și prietena lui Rose au reușit întâlnirea cu părinții, un important eveniment în istoria dezvoltării relației, ea îl invită într-o evadare de weekend împreună cu Missy și Dean.
La început, Chris citește comportamentul de acomodare excesiv al familiei, ca încercări nervoase de a face față vis a vis de relația interrasială a fiicei lor, dar pe măsură ce weekend-ul progresează, o serie de descoperiri din ce în ce mai perturbatoare îl conduc la un adevăr pe care el nu și l-ar fi putut imagina vreodată.

2. Wonder Woman – acţiune

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Femeia Fantastică. Ea și-a părăsit luxoasa insulă tropicală pentru a se învânta în jungla urbană, din oțel și geamuri. A învățat să se lupte de la războinici greci și a primit daruri incredibile de la zei, iar acum și-a părăsit insula paradisiacă pentru a fi un ambasador în civilizație.

3. Logan – acţiune

În viitor, Logan şi profesorul X trebuie să facă faţă pierderii echipei X-men în timp ce o corporaţie condusă de Nathaniel Essex vrea să distrugă lumea. Cu un Logan care nu mai are capacitatea de a se vindeca imediat şi cu un profesor Xavier care e bolnav de Alzheimer, pentru a-l învinge pe Nathaniel Essex trebuie să se bazeze pe ajutorul unei fete tinere pe numele Laura Kinney, o femeie clonă a lui Wolverine.

4. Dunkirk – acţiune

Soldații aliați din Imperiul Britanic, Belgia și Franța sunt înconjurați de armata nazistă pe plajele din Dunkirk. Supraviețuitorii au fost evacuați în timpul oprațiunii Dynamo care a avut loc între 26 mai și 4 iunie 1940 în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

5. Baby Driver – musical, acţiune

Un șofer foarte talentat pe nume Baby, conduce pentru a ieși din diferite situații cu căștile în urechi ascultând muzica sa preferată, iar obiectivul său e acela de a fi cel mai bun din joc. Dar când o întâlnește pe fata visurilor lui, vrea să iasă din această viață de criminal. Dar când șeful lumii interlope îl amenință că îi va ucide pe toți cei la care ține și pentru a ieși din acest anturaj, Baby mai are de făcut un ultim jaf care-i amenință viața, dragostea și libertatea.

6. War for the Planet of the Apes – acţiune

După evenimentele din Planeta maimuțelor: Revoluție, Caesar și colonia sa de maimuțe sunt atrase în luptă cu o armată de oameni. Când maimuțele suferă pierderi mari, Caesar luptă cu instinctele sale în timp ce încearcă să-și răzbune fiul. Lupta îl pune pe Caesar față în față cu liderul oamenilor, un colonel nemilos, într-o luptă care va determina soarta speciei lor și viitorul Pământului.

7. Spider-Man: Homecoming – acţiune

După evenimentele din Căpitanul America: Război Civil, Peter Parker încearcă să se împartă echitabil între viața de licean din Queens, New York City cu lupta împotriva răufăcătorilor ca Omul-păianjen.

8. John Wick: Chapter 2 – thriller

Legendarul asasin profesionist este forțat înainte de pensionare de către un fost asociat să comploteze pentru a prelua controlul asupra unei bresle obscure de asasini internaționali. Legat printr-un jurământ de sânge ca să-l ajute, John călătorește la Roma unde este pregătit să lupte împotriva unora dintre cei mai incurabili și periculoși ucigași din lume.

9. The Big Sick – comedie

Filmul urmărește povestea unui cuplu care se ocupă de diferențele lor culturale, pe măsură ce relația lor evoluează. Kumail, un comediant aspirant născut în Pakistan, creează o conexiune specială cu studenta Emily, după una dintre sesiunile sale de stand-up. Cu toate acestea, ceea ce credeau că va fi doar o noapte de stand-up comedy, evoluează într-o relație serioasă, fapt ce complică viața și alegerile așteptate de la Kumail, de către părinții săi tradiționali musulmani. Familia musulmană a lui Kumail este nemulțumită de relația sa cu Emily.

10. Guardians of the Galaxy Vol.2 – acţiune

Continuând aventura în călătoria lor prin limitele cosmosului. Gardienii trebuie să lupte pentru a ține împreună noua lor familie si încearcă să rezolve misterul despre adevărata origine a lui Peter Quill. rivalii vechi vor deveni noi aliați și personaje îndrăgite de benzi desenate clasice vor veni în ajutorul eroilor noștri ca Marvel Cinematic Universul continuă să se extindă.

CITEȘTE ȘI:

Top 10 filme în box office. Cele mai urmărite filme la cinema în martie 2018

11. Atomic Blonde – acţiune

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă din 4 august la cinema. Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.

12. The Lego Batman Movie – acţiune

Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat. Combinând energia, imaginația și personajele memorabile atât din universul LEGO, cât și din cel DC, „Lego Batman: Filmul” întâmpină publicul de toate vârstele într-o lume a supereroilor și super-răufăcătorilor DC, realizată într-un mod unic doar pentru marele ecran.

13. The Emoji Movie – comedie

Ascuns în cadrul aplicației de mesagerie este Textopolis, un oraș plin de viață, unde toate emoticonurile noastre preferate trăiesc, în speranța de a fi selectate de către utilizatorul telefonului. În această lume, fiecare emoticon are doar o singură expresie facială, cu excepția lui Gene, un emoticon exuberant, care s-a născut fără un filtru și se fragmentează în expresii multiple. Hotărâtă să devină „normală”, la fel ca alte emoticonuri, Gene cere ajutorul celui mai bun prieten la îndemână Hi-5 și cunoscutului spărgător de coduri emoji Jailbreak. Împreună, ei se lansează într-o „app-ventură” epică prin aplicațiile de pe telefon.

14. Justice League – acţiune

La câteva luni după evenimentele din BvS, Bruce Wayne şi prinţesa Diana încearcă să creeze o echipă de meta oameni care să proetejeze Pământul de viitoarele ameninţări. Astfel Flash, Cyborg, Aquaman, Diana şi Batman trebuie să lupte împotriva lui Steppenwolf şi a armatei sale care sunt în căutarea a 3 cutii „mamă”.

15. Star Wars: The Last Jedi – acţiune

După ce a făcut primii pași într-o lume mai mare în Star Wars: Episode VII: The Force Awakens (2015), Rey își continuă epica călătorie cu Finn, Poe și Luke Skywalker în următorul capitol din lunga și complicata poveste. În noul capitol posibilitățile sunt nelimitate, iar acțiunea și accentul se va deplasa spre partea întunecată a Forței. A doua tranșă a trilogiei poate repezenta o pauză de la tradiție, abordând îndeaproape personajele pentru a surprinde culorile și complexitatea sufletelor și pentru a-i supune unor noi provocări.

16. The Dark Tower – horror

Pistolarul Roland Deschain se află în căutarea unui turn misterios și dificil de găsit într-o dimensiune alternativă plină cu creaturi fanteziste. Roland Deschain colindă un tărâm care amintește de peisajele vechiului Vest în căutarea turnului întunecat, în speranța că atingerea acestui deziderat îi va conserva lumea muribundă. Există un element mistic în ceea ce îl privește pe Roland. Are o vârstă de aproximativ 200 de ani și are o legătură adânc înrădăcinată cu natura supranaturală.

17. Alien: Covenant – horror

Având ca destinație o planetă dintr-o parte îndepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat. De fapt e o lume întunecată și periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus. Când descoperă însă o amenințare dincolo de orice imaginație, ei trebuie să evadeze pentru a-și salva viața.

18. The Beguiled – western

În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Miss Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența sa este binevenită inițial, iar tinerele vor să-i arate o adevărată ospitalitate specifică sudului, evenimentele iau curând o întorsătură sinistră. Pe măsură ce stă închis la școala internat a tinerelor fete, soldatul rănit păcălește inimile singuratice ale femeilor, făcându-le să se pornească una împotriva celeilalte și în cele din urmă, împotriva lui.

19. Kong: Skull Island – acţiune

în urma unei scanări a suprafeţei terestre cu noi sateliţi ai momentului „insula apare dintr-o dată”, iar personajele sunt trimise să investigheze. Echipa trimisă în misiune pe insula Craniu este condusă de căpitanul James Conrad, alături de care se află şi fotorepotera Weaver. Ambii dovedesc respect şi o înţelegere a naturii ce s-ar putea dovedi utile în expediţia al cărei scop nu este dezvăluit de la început.

20. Thor: Ragnarok – acţiune

Thor se întoarce la Asgard atunci când regatul său de origine este amenințat de Ragnarok, care reprezintă apocalipsa scandinavă. Evenimentele au loc când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distrugă umanitatea. În acest context nefast, Thor trebuie să se confrunte cu zeii zeilor pentru a evita apocalipsa scandinavă și a proteja Asgardul. Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de sprijinul lui Loki pentru a înfrunta și combate pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

[related-post post_id=”1972827″]

[related-post post_id=”1961852″]

[related-post post_id=”1923303″]

[related-post post_id=”1928330″]

CITEȘE ȘI:

Top 10 filme în box office. Cele mai urmărite filme la cinema în ianuarie 2018

 

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Guvernul lansează un nou pachet de măsuri sociale și economice de la 1 iulie: 700 de lei pentru pensionarii cu pensii mici, rate amânate și stop angajărilor la stat
  Coaliția de guvernare a decis luni lansarea unui nou pachet de măsuri sociale și economice de „Sprijin pentru România”, în valoare de 1,1 miliarde euro.

  România

  Poliția testează o aplicație de mobil care fotografiază numărul de înmatriculare pentru a afla dacă mașina are asigurare sau nu
  Poliția Română testează o aplicație de mobil prin care ar putea fotografia și filma numerele de înmatriculare și ar putea afla, în câteva secunde dacă o mașină este asigurată sau nu. Aplicația va deveni operațională în acest an.

  Mapamond

  Lituania își retrage ambasadorul din Rusia
  Administraţia Lituaniei a anunţat, luni după-amiază, că îşi va retrage ambasadorul din Rusia de la data de 1 iunie, în contextul tensiunilor generate de intervenţia militară rusă în Ucraina, informează agenţia Reuters.

  Mapamond

  Un diplomat rus de la Națiunile Unite și-a dat demisia, spunând că nu i-a fost „niciodată atât de rușine” de țara sa
  Organizaţia Naţiunilor Unite este cea mai importantă organizaţie internaţională din lume.

  Mapamond

  Noi cazuri de variola maimuței depistate în Marea Britanie
  Încă 36 de cazuri de variola maimuţei au fost depistate în Marea Britanie, iar virusul ar putea deveni endemic în Europa, avertizează autorităţile sanitare, citate de Sky News.

  ARADON Sport local

  Urmează faza a doua în Liga 5
  ARAD. A fost şi ultima rundă a sezonului regular în cel de-al doilea eşalon valoric al fotbalului judeţean, Liga 5. Cunoaştem echipele calificate în play-off, care vor lupta pentru promovarea în elită, cu jocuri tur-retur, dar şi pe cele din play-out, care vor disputa încă un tur.

  Local

  Expoziţie documentară, de Bicentenarul Teologic
  Despre istoria învățământului teologic ortodox arădean, în formele sale de Institut și Academie.

  UT Arad

  Ilie Poenaru are ambiţii mari la UTA!
  Noul tehnician al UTA-ei a vorbit despre un loc în primele şase echipe din Liga 1. 3

  Local

   Pe mâna cui lăsăm Spitalul Județean? Video candidați!
  Cei patru candidați la șefia Spitalului Județean Arad și-au prezentat cum au știut mai bine proiectele de management.Nu fără show și fără acuze. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.