ARADON Opinii. llie Bolojan, „zeul” Aradului

De Alin Gherasim
Reactualizat la:

ARADON Opinii. llie Bolojan, „zeul” Aradului

Reactualizat la:
Ilie Bolojan, fost primar al Oradiei, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, este un nume „greu” în ceea ce priveşte administraţia din România.
Scris de Alin Gherasim - Ilie Bolojan, fost primar al Oradiei, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, este un nume „greu” în ceea ce priveşte administraţia din România.

Omul a reuşit să ducă Oradea de la nivelul unui oraş fad, plictisit(or), gri, la un oraş devenit centru al turismului naţional, un oraş în care se vine, nu din care se pleacă. Iar primele premise lasă să se înţeleagă că aşa se va întâmpla şi cu judeţul Bihor. Printre primele lui măsuri, pentru eficientizarea banului public, a fost concedierea a jumătate dintre angajaţii Consiliului Judeţean Bihor şi instituţiilor subordonate. Asta după ce a văzut că cei vizaţi de concedieri „tăiau frunze la câini”, cum fac marea majoritate a bugetarilor veniţi în instituţiile publice pe linie de partid. Dar nu acesta este subiectul articolului, ci modul în care cei mai importanţi lideri ai administraţiei publice din Arad îl văd şi îl consideră pe Bolojan. În discuţii neoficiale, arădenii noştri nu au numai cuvinte de laudă despre Bolojan şi spun că Oradea nu s-a schimbat chiar atât de mult. Mai mult decât atât, au tupeul să spună că Bolojan nu este un administrator atât de bun pe cum îl vede toată ţara. Motivele? Numai ei le ştiu. Realitatea spune altceva.

Pe de altă parte, aceiaşi care nu văd în Bolojan un administrator neapărat bun abia aşteaptă să îşi facă o poză cu el şi să o trimită presei din Arad. Abia aşteaptă ca orădeanul să facă o vizită în oraşul nostru ponosit şi gri pentru a anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că Primăria sau Consiliul Judeţean au fost vizitate de Bolojan de la Oradea. Că vrem sau nu să acceptăm, Ilie Bolojan a ajuns deja un brand, o marcă înregistrată asimilată lucrului bine făcut. Fapt cu care niciunul dintre administratorii din Arad nu se poate lăuda. Din contră. În schimb, ai noştri abia aşteaptă să îl atingă pe Bolojan, să dea mâna cu el, să îşi facă o poză alături de fostul primar al Oradiei. Şi asta pentru că, dacă te alături lui Bolojan, poate că eşti asimilat cu el. Din nou, nu e cazul.

Iar părerea lui Bolojan despre liderii noştri nu este una tocmai bună, lucru confirmat chiar de el prin faptele sale. În momentul în care Consiliile Judeţene Arad şi Bihor şi Primăriile Arad şi Oradea au intrat în parteneriat pentru realizarea drumului expres Arad-Oradea, Bolojan a anunţat că, pentru a fi sigur că proiectul va fi dus la bun sfârşit într-un timp rezonabil, el personal se va ocupa de el, din postura de lider, iar Consiliul Judeţean Bihor de implementarea lui. Instituţiile noastre au fost trecute, imediat, în linia a doua şi vor fi doar un suport pentru proiectul „zeului” Bolojan. Pentru că, da, pe lângă liderii din Arad, şi chiar şi pentru liderii din Arad, Bolojan e un zeu, ajuns la un nivel la care, cel mai probabil, niciunul dintre iluştrii noştri conducători nu va ajunge vreodată.

Că vrem sau nu să acceptăm, Ilie Bolojan a ajuns deja un brand

42 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Stefan51 says:

  Printre primele lui măsuri, pentru eficientizarea banului public, a fost concedierea a jumătate dintre angajaţii Consiliului Judeţean Bihor şi instituţiilor subordonate. Asta după ce a văzut că cei vizaţi de concedieri „tăiau frunze la câini”, cum fac marea majoritate a bugetarilor veniţi în instituţiile publice pe linie de partid. Dar nu acesta este subiectul articolului, da daca tot ai bagat informatia asta nu era corect sa duci idea pina la capat?adica cionca angajeaza

 2. Otzi says:

  În primii 10 ani de la întrarea în UE, Oradea a atras fonduri de 270 mil euro, iar Aradul de 99 mil euro. În plus Oradea avea deja pregătite proiecte de peste 85 mil euro!!!! Asta e doar una din multele diferențe de abordare a administrației orădene, privitoare la dezvoltarea orașului!!!! La nivel de județ, va face la fel!!! Vorbim de o cursa între un Ferrari (Bolojan), si un Trabant (falcă, cionca, bibarț)!!! Seriozitatea și profesionalismul… alea sunt altă discuție!!! Sunt multe aspecte ce fac diferența.,Bolojan e făcut din alt aluat!!!

  • Dan says:

   Și, în plus, aș mai adăuga, Bolojan chiar încearcă EFICIENTIZAREA municipiului și județului, în timp ce la Arad se încearcă:
   – în primul rând, MULTUMIREA CLIENTELEI PERSONALE și DE PARTID,
   – în al doilea rând, realizarea PROIECTELOR FANTEZISTE ȘI ABSURDE al “faraonului” (vezi stupida Piața Agroalimentară de pe str. Rusu Sirianu, idiotia de Proiect SUBTERAN în zona Pieței Avram Iancu, zeci de proiecte pt UN NOU POD RUTIER peste Mures, DAR NIMIC REALIZAT, incapaciatea de a termina în peste 10 ani, cele 2 nenorocite de viaducte de pe Centura, decât , cu chiu-cu-vai , unul, iar al doilea, BLOCAT DIN INDOLENȚA Primăriei, cum chiar Falcă, recunoștea cu tupeu, etc.),
   – în al treilea rând, RĂFUIALA PNL cu cetătenii Aradului, amendați și somați PE TOT FELUL DE MOTIVE STUPIDE, dar ADEVARATELE PROBLEME GRAVE ale Aradului, trecute cu vederea cu mult tupeu, de parcă nici n-ar exista!!!).

   Vedeți DE ASTA arădenii îl privesc pe Bolojan ca pe un ZEU, iar pe conducerea Aradului, ca pe niște “ciocoi roșii” vopsiți în galben !!!

   PS: am uitat de CET-ul vechi, un “dinozaur al producerii de energie termică, în care Primăria SE ÎNCĂPĂȚÂNEAZĂ (din interese proprii),ABSURD DE MULTO BANI, dar “uită” în permanența că are un CET NOU, cu CAZAN NOU PE GAZ, si cele vechi în curs de conversie + COGENERARE.

   Si ar mai fi o listă intreagă DE ABUZURI ALE GĂȘTII lui Falcă, ÎN DETRIMENTUL Aradului, dar mă opresc aici …!!!

   • mike says:

    inca o data invatati ce mama naibii e asa greu!cet urile produc curent electric si rezulta caldura multa caldura ca derivat secundar al producerii curentului electric deci caldura livrata populatiei e practic un deseu …….iti dai seama cata furaciune este!

   • danDam says:

    Daca tu insuti nu ai fi votat o astfel de administratie, acum nu ai mai fi dat ,de zor, din taste! Cand noi iti spuneam pe aici ca baroniada “faraonului” nu este buna, tu tot la fel de latrau erai si atunci,dar in favoarea lor! Acum ai descoperit si tu ca de fapt ,ai mancat kkt in loc de ciocolata…E o vorba: da Doamne mintea romanului de pe urma! De aia ,toata flecareala ta pe aici e doar pish-wasser!

    • Dan says:

     Băi “citiorule în stele”, surprinzător pt mitiuța ta îngustă,la ultimele trei Alegeri Locale, da am fost la Alegeri și NU, Administrația Falcă NU a mai primit votul meu.

     Pt că față de “gușterii” ca tine, eu stiu că “dacă vrei să-i fuți, cu adevărat, pe politicienii care te-au futut atâția ani” ? TREBUIE SĂ TE PREZINȚI LA VOT, SĂ DAI UN VOT VALID (!!!) ALTORA decât acelora care “te-au scuipat” în anii precedenți!!!
     Clar ?

     Când creierașul tau va ajunge, în sfârșit, la stadiul de adult, o să-ti mai explic și altele, dar pt azi ajunge atât, că obosești repede….

     • Cribaya says:

      Degeaba te superi pe danDam si il jignesti ,fiindca omul zice foarte bine ceea ce zice! Te-am vazut,cu totii ,cum il pupai la basanau pe falconetti si pedeleaua ,de fiecare data! Acuma ca, pedeleaua ti-a dat mwe, ai trecut repejor cu pupatul kcaului sorosist; ce poti spune; “mare” om, “mare” caracter esti! Nici nu ti s-a uscat bine cufureala falconetista de pe bot , ca repede te manjisi cu fecale noi pe bot! De aceea ,indivizi fara caracter ca tine,provoaca o greata imensa!

     • Cribaya says:

      “Nu a mai primit votul tau”, dar pana atunci l-ai dat! Cand ai vazut ca te-au mwit pedeleii, repede ai plecat cu pupatul basanaului la sorosisti! Caracter marunt ca al tau ,din pacate exista din belsug! vezi, de aia provoci greata la greu! Si tot tu ii jignesti pe altii;uita-te la tine ce caracter marunt ai! Daca mai multi oameni iti spun ca esti pr.(adica beat) du-te si te culca,stii ca e vorba!

 3. Tuluz-Lotrec says:

  Motivele sunt simple: invidia unor incompetenti pusi in toate functiile pe pile si relatii. In Oradea avem profesionisti seriosi, la noi in Arad avem amatori cu gura mare, pusi pe ciordeala si delasatori in ce priveste orasul. Asta e diferenta.

 4. Sorin says:

  Cine a interactionat cu ambele administratii a avut sansa sa inteleaga care e diferenta intre Arad si Oradea.
  Se pare ca un singur om cu viziune (mai) sanatoasa si chef de munca a reusit sa faca diferenta. Bravo lui!!!!

  Din pacate la noi fostul primar s-a remarcat prin caracterul extrem de jegos si lacomia fara margini ar actualul… e foarte limitat.

  Rezultatul: un oras in paragina, depopulat, imbatranit,, care a prierdut aproape tot ce era de valoare si aluneca spre saracie

 5. Vanea says:

  Bai, nu știu cum e cu concedierile astea. Ca poate concediază pentru a lăsa loc liber pentru lipitorii de afișe sau are alte obligatii. Asa au făcut toate partidele și de asta s-a ajuns ca toate locurile la stat sa fie pline de pile. Asa e politica și cine crede ca o sa se meargă 100 la suta pe angajări corecte e naiv.
  Însă dacă reușește sa ii capaciteze pe ceilalți primari și sa obțină sprijinul partidului și sa facă drumul expres atunci jos pălăria.

  • Diferenta says:

   Pana una alta a redus plimbatorii de hârtii,erau 50% din personal.Cu banii economisiti a dezvoltat deja orasul.La Arad nici vorba de așa ceva nici în trecut nici în prezent nici în viitor

 6. Carl says:

  Falca and trupa sant grup del tufo, gura mare minte putina

  • fifor says:

   extras din eBihoreanu “Marcel Boloş, proaspăt înscris în PDL”
   Postacii PSD, ce mai aveti de zis?
   Ilie Bolojan, pdl-ist sadea

   • dan says:

    La începutul acestui an, municipalitatea avea în diferite faze de implementare proiecte europene în valoare de 368,1 milioane euro. Suma înseamnă echivalentul a 1.875 euro pe cap de orădean sau 18,5 milioane euro pentru fiecare dintre cei 20 de angajaţi ai DMPFI.

   • Dan says:

    Nu contează ce e… ,ci CEEA CE FACE !
    Când invățăm sa nu mai judecăm oamenii dupa aspect și dupa slogane, CI DUPĂ FAPTE ?!

 7. Miculici Florin says:

  Ati uitat sa spuneti ca in ciuda acestor performante, Bihorul e pe locul 38 la nivel salarial. Sau ca speranta de viata in Bihor e printre ele mai scazute din Romania. Sau ca nu ai ce face la propriu in Oradea, pasajul Vulturul, centrul, un walk pe faleza Crisului, Nymphea si intr-o ora ai vazut tot. S-au mai construit cateva spatii industriale pentru micii antreprenori cu o cifra de afaceri. Oamenii au un zambet amestecat cu o depresie ce o poti citi in ochi, tinerii pleaca pe capete la Timisoara, Cluj si Bucuresti, iar indicatorii demografici confirma gradul de imbatranire al populatiei peste media nationala. V-o spune un oradean ce doar nepotii il mai tin aici.

  • drop says:

   la ce te ajuta sa minti?

  • Ion says:

   Păi mută-te în comuna Arad dacă nu ești mulțumit de traiul din Oradea și mai vorbim….

  • Andrei says:

   Adevarul ii ca in Arad ai ce face :)).
   Eu lucrez in Timisoara si ma gandesc sa ma mut in Oradea.
   Te invit in Timisoara aici de abia acum avem firma de salubritate,si in afara de cluburi, mall si multe firme ce faci>? In weekend vizitezi Oradea, mai un centru nou, vechi, Nympheea, Felix…In Tm nu le avem nici pe astia, sa vezi cati pleaca in weekend din Tm (unii la munte la drumetii/ cu motociclete enduro, unii merg sa se relaxeze in strainatate, altii la Oradea )

  • Tm says:

   În Timișoara ce găsești ? arbori ce dădeau umbra și erau frumoși, tăiați,asfalt și betoane continue, apa de băut coclita, clanurile au imânzat orașul inclusiv centrul.Nu zic ca nu sunt oameni mai culți mai civilizați dar ca oraș ăsta e rezultatul.

  • Ank says:

   Ati ramas in urma mental domnule !!! Rupeti-va din mentalitatea comunista si faceti o diferenta,iesiti in strada la Oradea sa vedeti ca totul e nou,renovat,incepand de la Spitale pana la tramvaie (cumparate de la Astra Vagoane Arad pe bani europeni,noi avem tramvaie vechi),de la sosele pana la canalizare noua. Nu ai ce vedea in Oradea? Pai ce ai vrea sa vezi ca ORADEAN ca stii tot. Sunt convinsa ca daca ajungeti in Arad ati avea ce sa vedeti si stiti de ce? Pt ca nu e orasul dumneavoastra. Nu avem aquapark,cladirile sunt cum sunt,soselele la fel,nu avem nici macar speranta ca aeroportul asta ponosit sa mai gazduiasca vreo cursa (apropo,Oradea are aeroport cu 2 terminale NOI si pista NOUA iar din februarie se reiau cursele externe,de la noi nici la Bucuresti nu mai se zboara). Scuipati aiurea pe un oras care se dezvolta. Oradea e pe locul 38 in tara la nivel de salarizare? Oare cati patroni declara salariul real Domnule? Va intreb ca roman,nu ca oradean.Despre ce vorbim ? Am vrea sa avem un primar cum l-a avut Oradea pe Bolojan si sunt convinsa ca noul primar (care a fost viceprimar al lui Bolojan,va fi la fel de bun,nu ca astia de la Arad care stim cu totii ca nu fac si nu au facut nimic pt orasul asta. Speram sa ia lectii de la oradeni. Fiti mandru ca sunteti din Oradea…Aradul nostru (din pacate) arata ca o comuna pe langa orasul d-voastra.Tinerii plecau pe vremea d-voastra probabil la Cluj sau Timisoara ori Bucuresti…Acum multi pleaca la studii dar se intorc,va spun sigur pt ca am cunostinte care au facut asta. Parcul industrial din Oradea e mare,gazduieste multinationale si se dezvolta in continuare. Nu e greu sa cautam pe internet sa ne informam chiar daca d-voastra mintiti fara interes (ma indoiesc ca ati avea vreunul).In plus Aradul e la o ora distanta,mai mergem si noi la Oradea si mai avem si ochi sa vedem si sa comparam. Asa ca mai lasati hate-ul pt ca nu are rost. Succes Oradea si speram sa venim din spate si noi puternic pt ca meritam si noi sa avem un oras frumos ca si al d-voastra. Sanatate

 8. EMANUEL says:

  Domnule Bolojan ramaneti in banca dumneavoastra ca va amestecati cu tarata si o sa va mance porcii astia plus ca dupa cardasia cu patiserii nostri va vor asocia numele cu ei. La noi este simplu NU SE VREA si peste cuvantul gunoaielor nu se trece.

  • jack says:

   bolojan are o strategie simpla!va conta ce va ramane dupa el asa ca in.timp ce chelnerii si padurari de arad se vor lauda.cu.nimic.bolojan.va tacea si vor.vorbi oamenii si faptele.pt.el!nu ca e un.sfant.doar ca stie sa faca si sa ramana.ceva.dupa.el

   • EMANUEL says:

    Nu contest realizarile domnului Bolojan doar ca la noi in ARAD neghiobi astia nu stiu sa faca nimic in afara de a delapida si a purta ura fata de cel care face si se descurca.

 9. Led says:

  Toata stima si consiideratia .

 10. SCIPIO says:

  Daca AZI s-ar da afara 70% din angajatii primariei, consiliului judetean si local, credeti-ma pe cuvant ca nu ar fi nici o pierdere. Ganditi-va la toti banii aceia de salarii aruncati pe geam.
  Mai bine de banii aceia i-am chema pe Dani Mocanu sa faca un single cu Metallica in fata primariei (ne-am permite, credeti-ma)

 11. calimero says:

  exista o informatie eronata chiar si in mintea celor care il critica pe falca, ca a adus 88 milioane fonduri UE, nu exista niciun fond UE atras doar credite necontrolabile de la banci pe baxa de comision 6% incasat prin intermediari de cine trebuie. chiar si cand s-au aprobat fonduri UE au fost restituite ca au fost prinsi cu furaciunea( ca la spitalul judetean). fondurile UE nu se prea pot fura pana la urma, cele de la banci nu sunt controlate doar foarte garantate( de exemplu la Compania de apa nici conducerea nu o poti schimba fara acordul bancii si bugetul primariei nu se poate aproba pana nu se asigura ratele la banca.

 12. Tony ar says:

  Foarte bun articolul .. foarte corect ce spune

 13. BOX POPULIME says:

  Ce reprezinta Ilie Bolojan fata de Falca?! Cam tot atata cat este elefantul fata de paduche….

 14. Ike says:

  Lasa ca ati avut pe Falca buca ala Europrimar va tinut pe loc 30 ani blana meserias omul la smecheri

 15. de Teleorman says:

  Gogule, stii vorba lu’nasu tau? Falca nici nu stii cat de mic incepi sa fii

 16. #cugetdecinumairezist says:

  Asemenea OAMENI fac diferenta intre nimicnici si PATRIOTI, mai intelege cineva termenul asta, “PATRIOT” ? Nu sunt si nu au fost foarte multi in decursul istoriei asa cum nici EROI adevarati nu au fost foarte multi. Las ca sunt hashtagi#rezisti acefali cu duiumul care se cred mai mult decat valoreaza un singur fir de par al unui OM ca Bolojan. Unde sunteti revolutionarilor ? doar DRAAAGNNIIIAAA a fost problema in tara asta ? “Noaptea ca hotii”. “DNA sa vina sa va ia”, “MWE PSD”, “Ciuma rosie”….etc. S-a facut liniste ca acum e bine sub obladuirea agentului imobiiar de la Cotroceni, oare mai are geaca rosie ?

 17. Cititor says:

  Eu personal am avut o experienta neplacuta la Oradea unde a trebuit sa obtin un act de identitate, functionara a lasat mult-mult de dorit, iar la Arad pentru un serviciu identic mi s a rezolvat repede problema, fara betze in roate, o functionara dragutza, zambitoare care voia sa ne ajute nu sa ne incurce. Bolojan e ……reclama multa, nu mai plecati dupa fenta.

  • Alt cititor says:

   Si daca ai avut o experienta neplacuta la Oradea, ii doar reclama multa? Oriunde o sa ai experiente neplacute, deci oriunde o sa fie “reclama multa”. Orasul Oradea se schimba pentru ca cine il conduce, vrea sa faca treaba.

 18. Wtf says:

  Cum dracu sa ii de-a tantalai afara pe votaci lor conștiincioși că doară nu îs prosti la alegerile viitoare cine îi mai alege.
  Așa a ajuns falconeti atâția ani primar pe pilele angajate la scaunul călduț din funcții publice . Așa ani de zile nea prostit doar cu idei năstrușnice și cu datu vinei pa ai de la PSD meteahna învățată de la lideri de doi bani ai PNL .asta spun când nu pot face nimic sau doar se fac că ar face ceva .
  Au inceput doua amarate de pasaje acum 10 ani și deabea au terminat unu la Oradea au început după proiectele megalitice de la Arad și au făcut nu 1 ci vreo 6.
  Așa că votacilor votați in continuare pe acești bandiți că votați bine și pentru viitor.
  Daca ar fi putut să facă domnu Bolojan singur acest drum.expres l-ar fi făcut sigur fara neputincioși astea ce știu doar sa de-a contracte doar unora ce au o firma de apartament și.doua scule .
  No să vb nimeni de voi nebunilor o sa fiți la groapa de gunoi a istoriei cu tot cu bunăstarea voastră pe care ați însușito pe perioada bunăstări voastre in funcție publică .

 19. Ile says:

  Atii vrea un Bolojan al vostru eii ! aici numai dacă îl răpiți, nu va trebuie Bolojan va trebuie un administrator bun , primar sau un președinte de consiliu județean bun în Arad , fratele meu vii la Oradea de doua ce ori pe săptămână și stai la fundul lui Bolojan și înveți și vii la tine la județul faci ce face el, Bolojan merge pe ideea , nu invetezi roata ca e inventata ca e inventata
  de mult ,tu o invarti și atat.

 20. Poxipoll says:

  Aștept ziua când elicopterul va ateriza la Arad și va extrage lipitorile de Arad….apoi vb

 21. România

  3.000 de cazuri noi şi 116 decese
  BUCUREȘTI. Testele pentru depistarea coronavirusului, realizate în ultimele 24 de ore, scot la iveală faptul că, la nivel naţional, au fost înregistrate 3.000 de cazuri noi de marţi până miercuri.

  ARADON Sport local

  Revine fotbalul judeţean?
  13 martie este data avansată pentru începerea unui sezon hibrid de Liga 4.

  Local

  Lansarea platformei StudentErasmus.uvvg.ro
  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad lansează platforma digitală prin care studenţii UVVG pot aplica online pentru mobilităţile Erasmus+ de studiu şi practică.

  Local

  Caută salvarea de la retrogradare
  CERMEI. Cu doar 7 puncte strânse din 30 posibile, Lunca Teuz Cermei ocupă locul 8 din 10 echipe, având emoţii cu menţinerea în eşalonul trei al fotbalului românesc.

  Mapamond

  Germania, în lockdown sever până pe 14 februarie
  Măsuri tot mai aspre în Germania, unde s-a extins lockdown-ul până pe 14 februarie. 8

  România

  Un polițist din Vaslui s-a fotografiat în lenjerie intimă și cu un morcov în anus, apoi a distribuit pozele
  Scandal în toată regula la IPJ Vaslui, acolo unde – teoretic – la șefia instituției a fost împuternicit fostul șef al Poliției Arad, comisar șef Ioan Tamaș. Un poliţist din cadrul inspectoratului s-a fotografiat – cu ajutorul unui selfie stick - în timpul unui joc erotic, îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov în anus și a distribuit pozele unor apropiați – conform adevărul.ro. Fotografiile au fost distribuite mai departe. 9

  UT Arad

  UTA, altă față la meciul cu Voluntari
  Elevii lui Laszlo Balint au jucat mult mai avântat față de ce știam noi. Au arătat că știe să atace! Mai laborioși la mijlocul terenului. 2

  Local

  Alfa, sub copitele porcilor
  De ani de zile, locuitorii cartierului nu reuşesc să scape de animalele de casă lăsate libere de locuitori de pe strada Mărului. 19

  Local

  Temperare pe expresul Arad-Oradea
  Toţi cei patru parteneri ai acordului încheiat pentru realizarea drumului expres Arad-Oradea schimbă acordul. 14

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.